Sider

tirsdag den 26. august 2014

New Hair// Go-No go?

Hej Læsere!

Jeg har været en tur ved frisøren og fået farvet mit hår- normalt har jeg ALTID været helt blond, men da det kræver ofte ture til frisøren og det er pengepungen ikke så glad for. Derfor fik jeg en lille sludder med frisøren om hvad vi skal stille op med de udgroninger der så ofte kom, og vi blev enige om at farve min bund en mere honning-blond farve for at tone det ud også give det en lidt ombré effekt. Jeg lagde trygt mit hår overlade til frisøren da hun virkede til at have helt styr på det, hun miksede en farve og kom den i min bund og et stykke længere ud end jeg synes vi snakkede om. Da der var gået 20 minutters tid så det dælme meget mørkt ud, men frisøren sagde det skulle sidde lidt endnu, og jeg stolede jo bare på hun havde styr på det. Da hun endelig skyllede farven ud og fik tørret håret blev jeg lidt overrasket over at det var blevet SÅ mørkt, men frisøren synes det så godt ud så jeg tænkte jeg lige skulle vænne mig til farven. Her har jeg nu lagt lidt billeder ind af hvordan mit hår er nu- hvad synes i?


Jeg har bestilt en ny tid til hårfarvening i næste uge hvor jeg vil have lidt lyse striber i toppen, for synes selv det er liiiiiige mørkt nok, det er lidt af en omvæltning for mig med det mørke hår :)Kig eventuelt tilbage i bloggen for at se mit hår før :)

2 kommentarer:

 1. Jeg må ærligt sige, at jeg synes overgangen sker lidt for hurtigt.
  Men synes både den lyse og den mørke farve passer super godt, også er din frisure også bare flot!

  http://trendniq.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hej Emmi, 1000 tak for dit svar :)
  Jeg er enig med dig mht. Overgangen er for stor, så jeg var hos frisøren i sidste uge og fik tætte blonde striber i frisuren igen ;)

  SvarSlet