Hej læsere!
Jeg har fået en super nem og lækker opskrift fra min søde fætter Anders, som han serverede for os fredag aften.
Flannkuchen
Du skal bruge:
Bland de 4 ingredienser godt sammen i en skål og lad det hvile lidt tid.
Del dejen op i 4 portioner og rul dem meget tynde ud, og læg dem på hver deres bageplade.
Forslag til topping:
1. "Flammkuchen fra Elasse"
2 dl. cremefraiche
400g bacon/ skinke
400g revet ost
3 snittet løg
Bages ved 260 grader i 6-7 minutter til bunden er sprød.
2. "Den italienske"
2 dl tomatsovs
Ruccola salat
Groft revet parmasan
Parma skinke
Bages kun med tomatsovs på ved 260 grader i 6-7 min. Ruccola, parmasanost og parma skinke lægges på når bunden er kølet af. pyntes med halve cocktail tomater og balsamico creme.
3."Den græske"
2 dl. Græsk yoghurt
Sorte Oliven uden sten
Feta ost
3 snittet løg
Bages ved 260 grader i 6-7 min.
Jeg har fået en super nem og lækker opskrift fra min søde fætter Anders, som han serverede for os fredag aften.
Flannkuchen
Du skal bruge:
- 750g mel
- 6 tsk. Oliven olie
- 3 dl vand
- 3 tsk. salt
Bland de 4 ingredienser godt sammen i en skål og lad det hvile lidt tid.
Del dejen op i 4 portioner og rul dem meget tynde ud, og læg dem på hver deres bageplade.
Forslag til topping:
1. "Flammkuchen fra Elasse"
2 dl. cremefraiche
400g bacon/ skinke
400g revet ost
3 snittet løg
Bages ved 260 grader i 6-7 minutter til bunden er sprød.
2. "Den italienske"
2 dl tomatsovs
Ruccola salat
Groft revet parmasan
Parma skinke
Bages kun med tomatsovs på ved 260 grader i 6-7 min. Ruccola, parmasanost og parma skinke lægges på når bunden er kølet af. pyntes med halve cocktail tomater og balsamico creme.
3."Den græske"
2 dl. Græsk yoghurt
Sorte Oliven uden sten
Feta ost
3 snittet løg
Bages ved 260 grader i 6-7 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar