Sider

tirsdag den 9. april 2013

Flammkuchen

Hej læsere!
Jeg har fået en super nem og lækker opskrift fra min søde fætter Anders, som han serverede for os fredag aften.

Flannkuchen

Du skal bruge:


  • 750g mel
  • 6 tsk. Oliven olie
  • 3 dl vand
  • 3 tsk. salt


Bland de 4 ingredienser godt sammen i en skål og lad det hvile lidt tid.
Del dejen op i 4 portioner og rul dem meget tynde ud, og læg dem på hver deres bageplade.

Forslag til topping:

1. "Flammkuchen fra Elasse"
2 dl. cremefraiche
400g bacon/ skinke
400g revet ost
3 snittet løg

Bages ved 260 grader i 6-7 minutter til bunden er sprød.

2. "Den italienske"
2 dl tomatsovs
Ruccola salat
Groft revet parmasan
Parma skinke

Bages kun med tomatsovs på ved 260 grader i 6-7 min. Ruccola, parmasanost og parma skinke lægges på når bunden er kølet af. pyntes med halve cocktail tomater og balsamico creme.

3."Den græske"
2 dl. Græsk yoghurt
Sorte Oliven uden sten
Feta ost
3 snittet løg

Bages ved 260 grader i 6-7 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar